Vendégház II. Házirend

A vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják!

Felelősségvállalás
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Szállásra érkezés/távozás
Az érkezés napján a szobát Vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szállásra idegeneket ne engedjenek be. Érkezéskor minden vendégnek ki kell töltenie a vendégkönyvet, melyet a házigazda jogosult a személyigazolványok vagy útlevelek alapján ellenőrizni.
Vendégházunkban korai érkezés vagy késői szobaelhagyás lehetséges foglaltság függvényében, amiről érkezés napja előtt tudunk pontos információt adni. Korai érkezés ( 14 óra helyett 8 óra) vagy késői távozás ( 10 óra helyett 18 óra) ára 10.000,-Ft/ház minden időszakban.

Foglalás módja,szabályai:
telefonon,vagy emailben:
email cím:pozsarto@gmail.com
Telekné Kollár Erika 06 20 9470 931
Az email-ben név,éjszakák száma, létszám szerepeljen,valamint az érkezés ideje is! Ez a személyes foglalózás esetén is fontos a vendégházban más turnussal való egyeztetés, valamint, a vendégek előtt-utáni higiénia okok, hulladék eltávolítása, egyéb kis karbantartás,fertőtlenítés, esetleges póttakarítás miatt. Érkezéskor a teljes összeg kiegyenlítésre kerül.

Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS! A kertben dohányzásra kijelölt helyek vannak. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, a hamutartót használni!

Tűzrakás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! A tűzrakáshoz szükséges fát a Gondnoknál lehet igényelni ,térítés ellenében! (Egy adag, kb. 20kg fa 1000 Ft. ) A tűz mellett oltóanyag elhelyezése ill. gyúlékony anyagok tűz mellőli eltávolítása minden esetben a Vendég feladata. Mielőtt otthagyják a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag,gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

Tárcsa és bogrács használata
Tárcsa és/vagy bogrács használata , gázpalackkal együtt 1000 Ft/alkalom. Kérjük Vendégeinket, hogy az eszközöket – minden esetben- eltakarítva, tisztán hagyják maguk után, illetve használat közben fokozottan ügyeljenek arra, hogy a kifröccsenő zsiradékkal kárt ne tegyenek se magukban se a környezetükben (pl.:fal, kövezet…).

Infra szauna használata
A szauna használata csak egészséges embernek javasolt! Amennyiben valamilyen komoly betegségben szenved, vagy akut szív-, és keringési problémái vannak szaunázás előtt feltétlenül kérje ki orvosa tanácsát!
Lázasan, betegen, alkoholos állapotban a szauna használata TILOS!
A szaunák használata 14 éven aluli gyermekek részére nem megengedett!
A szaunákat mindenki saját felelősségére használhatja!
A higiénia szabályokat betartva minden szaunázás előtt kötelező letusolni!
Törülköző használata kötelező (mi biztosítjuk)! A szauna használata során kérjük vendégeinket, hogy helyezzenek maguk alá törülközőt.
Ügyeljünk arra, hogy a szauna ajtaját, mindig zárjuk be magunk mögött.
A papucsot hagyjuk a szaunán kívül. Soha ne üljünk papucsban a padokra.
A szaunát rendeltetésnek megfelelően használjuk, megengedett létszámmal.
A szaunában étkezni, szeszes italt fogyasztani tilos!

A Jakuzzi használata
A házban kialakításra kerül egy 4 személyes infraszauna, valamint a ház mellett egy jakuzzi. A jakuzzi használatára vonatkozó házirendet itt olvashatja, melyet kérünk betartani!)

A szálláshely árainak megtekintéséhez kérjük kattintson ide!

Az épület zárása
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a szoba/ház bejáratait kulcsra zárni!.Kérjük a kulcsokra nagyon vigyázzanak, elvesztésük esetén a komplett zárcserét ki kell fizetni!

Háziállatok
A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be.

Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű takaró. törölköző,, matrac, TV, stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházból!! A vendégházban kérjük Önöket, hogy a vizet, villanyt, elektromos eszközöket az ésszerűség és takarékosság elvei alapján használják!

Takarítás
Takarítási rend: a szobát/házat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van (felmosó szett, seprű, partvis)! Több napos tartózkodás esetén törölköző-csere háromnaponta, 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Fűtés
A szobák fűtése elektromos, a nappali-konyha fűtése elektromosan és fatüzelésű kályhával is megoldható.

Klímaberendezés
A házban található klímaberendezéseket kérjük gazdaságosan használják (csukott ajtó, ablak mellett, a megfelelő hőmérséklet eléréséig)!

Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával, ebédlővel rendelkezik. A szobákban kérjük ne étkezzenek és ne tároljanak élelmiszert!

A játszótér használata csak szülői felügyelet mellet történhet!

Kérjük ügyeljenek a növények épségére!

A kertben található eszközöket a Vendégek saját felelősségükre használhatják!.

A vendégház lakó csak az ehhez a vendégházhoz kialakított, homokos partot ill stéget használhatják.

A vendégházhoz tartozó homokos vízparton csak napozni, játszani, homokozni lehet!

A tó egész területén a fürdés szigorúan TILOS és ÉLETVESZÉLYES!

Télen a jégre menni szigorúan tilos és életveszélyes!

14 éven aluli gyermek felügyelet nélkül a tó partján nem tartózkodhat!!!

A vendégházakból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan
magatartás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, folyamatos szemételhagyás. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles! Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a Gondnoknak haladéktalanul jelezni!

 

Partnerünk, a Mizsei horgászház

A ház Lajosmizse külterületén, a Füzes Tó partján található, Budapesttől 65, Kecskeméttől 15 km-re található, egész évben bérelhető, amennyiben az időjárás megengedi! További info: http://www.mizseihorgaszhaz.hu/

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika

Telefon: 06 20 9470 931
Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!