A sószoba jótékony hatásai

A minket körülvevő modern környezet, az iparosodás következtében kialakult magas légszennyezettség, valamint az általunk folytatott rohanó életmód együttes következményei a kimerültség és lehangoltság, szélsőséges esetekben pedig az allergiás tünetek és a légzőszervi megbetegedések. Ezekre a problémákra valóban működőképes megoldást kínál a sóterápia. A kutatások azt igazolják, hogy a minket körülvevő levegőben lévő elektromos töltésű részecskék egyensúlya nem optimális. A különféle elektromos készülékek, a légszennyezettség és más hatások ugyanis negatívan befolyásolják azt.

Ennek hatására a pozitív töltésű részecskék vannak többségben. A folyamat következménye, hogy a túlzottan poros levegő nemcsak kedvetlenséghez és lehangoltsághoz vezet, hanem a krónikus légúti betegségek előfordulásának esélyét is jelentősen megnöveli. A sóterápia módszere azon alapul, hogy sót kell a levegőbe juttatni, ami aztán pozitívan fog hatni a szervezet működésére. Konkrétabban fogalmazva segít leküzdeni a különféle légúti és légzőszervi megbetegedéseket, illetve megszüntetni a különféle bőrrel kapcsolatos és ízületi problémákat. A sóterápia jótékony hatása a levegőben szálló kristálysóban keresendő. A negatív töltésű ionok megkötik ugyanis a pozitív töltésű porszemeket az olyan helyiségekben, ahol ezt a technikát alkalmazzák.

A nyugodt pihenés és relaxáció adott. Szinte bármennyi idő eltölthető a sószobában, az ideális időtartam hozzávetőlegesen 40-45 perc, s bár a sószoba nem egyik pillanatról a másikra működő csodaszer, de a kellemes pihenés mindenképp pozitív hatású, a rendszeres, kúraszerű használata pedig jelentős javulást képes eredményezni pl. a légzőszervi problémákkal küzdőknek.

Látványos fejlődést eredményez az allergiától vagy asztmától szenvedő betegeknél is. Hogy csak néhány példát soroljunk fel, szintén nagyot lendít a krupp, a szénanátha, a légcsőhurut, az arcüreggyulladás, az orrmelléküreg-gyulladás, a fülgyulladás és hangszálgyulladás és a hörghurut kezelésében egyaránt. Külön pozitívuma ráadásul, hogy nem jár káros mellékhatásokkal.

A só tisztítja a tüdőt és a hörgőket, emellett pedig a slejm felszakításában is segítséget nyújt. A sószoba rendszerszerű látogatásával enyhülni fognak a koncentrációs és alvászavarok, vagyis a stresszes életvitel nemkívánatos velejárói. Emellett a problémás bőrbetegségek tüneteinek enyhítésében is segít, illetve a hajat is hidratálja.

TÓTH JÁNOS KAMATMENTES ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN HITELPROGRAM

VISSZATÉRÍTENDŐ HITEL ÖSSZEGE: 10 MILLIÓ FORINT
KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM
ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika

Telefon: 06 20 9470 931
Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!