Nyári konyha

Vendégház II

A szauna házzal egybe építve, de külön üzemeltetve megnyitottuk nyári konyhánkat, amelyet kora tavasztól késő őszig ajánlunk használni. A tóra néző, gyönyörű kilátással rendelkező , tágas teraszon kb. 30 fő fér el kényelmesen, összesen 4 nagy asztalnál.

A konyha nyáron teljesen nyitott, de hűvös idő esetén minden oldala ponyvázható, hatalmas ablakokkal ellátott ponyvával. Fűtésére is van lehetőség, elektromos és gázpalackról üzemelő fűtőberendezésekkel. A zárt konyha/előkészítő mindennel felszerelt (kávégép, mosogató gép, hűtők, kerámialapos tűzhely, stb…). A konyha mellett található a kemence és faszenes grill, kissé távolabb pedig a bográcsozó hely. A kemencéhez 2 méretű speciális tepsit tudunk biztosítani.

Ajánljuk ezt a teraszt/konyhát a vendégház bérlőinek, akik nagyobb létszámmal érkeznek és a közös sütés-főzés-étkezés élményét szeretnék megkapni, illetve olyan vendégeink számára, akik ugyan nem szállnak meg nálunk, de szívesen tartanák családi, baráti összejövetelüket egy kellemes helyen. Amennyiben nem szeretnének az ételek elkészítésével, tálalásával, takarítással bajlódni, kérjék egyéni árajánlatunkat!

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika

Telefon: 06 20 9470 931
Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!