Horgászrend a Pozsár tavon

Szív pulzussal

Tavunk sporthorgász tó, azaz a „fogd meg és engedd vissza” elvet valljuk, ezért arra kérünk minden sporttársunkat, hogy a kifogott halat -mérlegelés, fotózás után- a lehető leghamarabb és a legkíméletesebben engedjék vissza a vízbe!

   
Szív pulzussal

Téli horgászat idején, 0 C° hőmérséklet alatt a halat a vízből kiemelni tilos, a horogtól a vízben kell megszabadítani!

   
Szív pulzussal

A tavon csak állami horgászjeggyel rendelkező horgász horgászhat!

  
   
Horgászás

Egy horgász kettő bottal, botonként 1 horoggal horgászhat, ez lehet szakállas ill. szakáll nélküli is. Fonott zsinór csak horogelőkeként használható! Főzsinórként minimum 0,25 mm-es monofil zsinór használható.

Merítőszák (1mX1m), pontybölcső valamint szájfertőtlenítő használata kötelező!! Ismételten kérjük, hogy a kifogott halat kíméletesen engedjék vissza!
Pontybölcsőt és mérlegelő zsákot minden helyhez –térítésmentesen – biztosítunk! Nagy méretű merítőháló a helyszínen bérelhető: 500 Ft/24 óra.

   
Szív pulzussal

14 éven aluli gyermekek csak szülői felügyelettel léphetnek be a horgásztó területére és egy bottal, egy horoggal ellátott, úszós bottal horgászhatnak, kizárólag szülői felügyelettel!!! 2.000Ft/ 24 óra

   
Szív pulzussal

A víz minőségének védelme érdekében tilos minden olyan anyag vízbe juttatása, amely a víz minőségét rontja (pl. mérgez, oxigént von el, a fenéken erjed, rothad stb.)! Több hetes büdös, erjesztett szemestakarmány vízbe juttatása TILOS!

   
Szív pulzussal

Szigorúan tilos bármilyen, nem a Pozsár tóból kifogott hal betelepítése, vízbe helyezése

   
Szív pulzussal

A faházas helyeken a csónak használatát a helyjegy tartalmazza, míg a többi helyen csónak bérlésére van lehetőség (2500Ft/ minden megkezdett 24 óra), szabad kapacitás erejéig. A csónakban csak 1személy tartózkodhat, 14 év alatti gyermek nem tartózkodhat csónakban!!

   
Szív pulzussal Mentőmellény használata kötelező, melyet mindenki számára díjmentesen biztosítunk, halőrünktől kérjék azt!
   
Szív pulzussal

Etetőhajó és (kizárólag) dőlőbója mindegyik horgászhelyen megengedett! Ezek bérlése is lehetséges, kérjék a halőrtől!

Szív pulzussal

A hal eltulajdonítása automatikusan hatósági feljelentést, illetve kitiltást von maga után.
Ha valamely okból a hal elpusztul, annak tényét a horgász köteles a halőrnek jelezni. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a pusztulás sporthorgászhoz méltatlan, kíméletlen bánásmód miatt következett be, úgy az eset hatósági eljárást von maga után, csakúgy, mint a hal esetleges eltulajdonítása vagy a horgászrend megszegése, be nem tartása.
Halat letárolni minden esetben TILOS!
 Minden egyes horgászhelyen kötelező a halakkal való kíméletes bánásmód betartása!!

   
Szív pulzussal

A helyjegy vagy napijegy megvásárlásával a horgász a fenti feltételeket elfogadja és köteles azokat maradéktalanul betartani. A szabályok betartását halőrünk a nap bármely időszakában ellenőrizheti!!
 A fenti szabályok megszegése, azok be nem tartása azonnali kitiltást eredményezhet.

   
   

 

TÓTH JÁNOS KAMATMENTES ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN HITELPROGRAM

VISSZATÉRÍTENDŐ HITEL ÖSSZEGE: 10 MILLIÓ FORINT
KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM
ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika Tel: 06 20 9470 931
Balogh János( gondnok és halőr Tel.: 06 70 1982 798

Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!