VIP horgászhely leírása

vip_horgaszhely

- a tó északi oldalán lévő dupla horgászhely;
- szigetelt 16 m2 faház, 4 ággyal, asztallal, székekkel, hűtőszekrénnyel,mikróval, klímával, 12m2 fedett teraszán asztallal, padokkal;
- a helyjegy tartalmazza a 2 db stég és 1 db csónakhasználatot (etetésre, behúzásra, bólyázásra) ,;
- tűzrakó hely bográcsozáshoz, szalonnasütéshez;
- áramvételi lehetőség, almérővel felszerelve; 5kW/h/24 óra mennyiségű áram használata ingyenes. Az e fölötti fogyasztás elszámolásra kerül! (50Ft/kW/h)
- sátorozási lehetőség,

Elérhető vízmélységek 0,5m-3,2 m;

Ezt a horgászhelyet azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik csapatban szeretnek horgászni, ugyanis itt lehetőség van 2 stégen, 8 bottal horgászni. A hely biztosítja az itt horgászók teljes nyugalmát, mert nem esik másik horgászhely útvonalába, így nem lesz „átmenő forgalom”. A horgászhelyről több érdekes haltartó hely érhető el, mint pl. a tó egyik legmélyebb pontja vagy meg lehet horgászni sziget-oldalt, platót, akadót is. A horgászhelyre való beköltözés csónakkal ajánlott, annak ellenére, hogy a horgászhely gyalogosan is megközelíthető, de kézikocsival való beköltözésre nincs kiépített út.

Dobótávolság: 80-100 m

Ára:
- 30 000Ft/ 24 óra
- 50 000 Ft/ 36 óra
/ 8 horgászbot/ 4 horgász + 2 fő kísérő, díjmentesen, együtt érkezés és távozás esetén! Amennyiben más időpontokban érkeznének ill. távoznának, úgy 500 Ft/ fő díj kerül felszámolásra személyenként.

Ha a tó házirendjében meghatározott érkezési-távozási időn (06:00-07:00 óra és 18:00-19:00 óra) kívül valaki elhagyja a tó területét, csak újabb kapupénz megfizetésével (500Ft/fő) térhet vissza!
Csak éjszakai horgászatra 24 órás helyjegy megvásárlásával, tógazdai jóváhagyás után van lehetőség.

A horgászat befejezésekor - mielőtt a gépjárművekbe megkezdenék a bepakolást- , a halőrnek szólni KELL, akinek FELADATA a jármű átnézése! Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


Horgászhely foglalása :
- telefonon a 06 20 9470 931 számon, munkaidőben (H-P, 08.00-17.00)
- minimum foglalási idő 24 óra;
- hétvégére NEM lehet foglalni szombat reggeltől vasárnap reggelig tartó időszakra (lehet pl. péntek estétől szombat estig, szombat estétől vasárnap estig, szombat reggeltől vasárnap estig, vagy ezeknél hosszabb időszakra.)

Partnerünk, a Mizsei horgászház

A ház Lajosmizse külterületén, a Füzes Tó partján található, Budapesttől 65, Kecskeméttől 15 km-re található, egész évben bérelhető, amennyiben az időjárás megengedi! További info: http://www.mizseihorgaszhaz.hu/

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika

Telefon: 06 20 9470 931
Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!