7-es horgászhely leírása

 

- a tó északi oldalán lévő, bojlis horgászhely;
- faház (stégre épült) , 2 ággyal, klímával, hűtőszekrénnyel, hősugárzóval, rezsóval
- stég , rajta paddal;
- sátorozási lehetőség,
- áramvételi lehetőség, almérővel felszerelve, 5kW/h/24 óra mennyiségű áram használata ingyenes. Az e fölötti fogyasztás elszámolásra kerül! (50Ft/kW/h)

A tó északi öblében helyezkedik el. Ez a hely rendkívül közkedvelt már kora tavasszal, mert itt találhatóak a legsekélyebb részek, amelyek gyorsabban felmelegednek mint a tó többi része. Könnyen elérhető még a kíméleti terület bejárata is . A hely érdekessége, a víz fölött elhelyezkedő faház.

Ára: 12 000Ft / 4 horgászbot/ 2 fő/24 óra+ 2 fő kísérő (díjmentesen, együtt érkezés és távozás esetén! Amennyiben más időpontokban érkeznének ill távoznának, úgy 500 Ft/ fő díj kerül felszámolásra személyenként. Ezen felül még 2 vendég tartózkodhat a horgászhelyen,napkeltétől napnyugtáig, térítés ellenében, melynek összege: 500Ft/fő

Hétfőtől csütörtökig lehetőség nyílik csak nappali horgászatra, kedvezményes áron!!
07 órától 19 óráig tarthat, 8000 Ft/2 horgász+2 fő kísérő díjmentesen, együtt érkezés és távozás esetén! Amennyiben más időpontokban érkeznének ill távoznának, úgy 500 Ft/ fő díj kerül felszámolásra személyenként. Ezen felül még 2 vendég tartózkodhat a horgászhelyen, térítés ellenében, melynek összege: 500Ft/fő

Csak éjszakai horgászatra 24 órás jegy/helyjegy megvásárlásával van lehetőség.

Pénteken, szombaton és vasárnap továbbra is csak 24 órás helyet /jegyet lehet váltani!

Ha a tó házirendjében meghatározott érkezési-távozási időn (06:00-07:00 óra és 18:00-19:00 óra) kívül valaki elhagyja a tó területét, csak újabb kapupénz megfizetésével (500Ft/fő) térhet vissza, kizárólag a főbejárat használatával!

 

 

 

 

 

Tekintse meg a többi horgászhelyet is