17-es horgászhely leírása

17_horgaszhely

-a tó északi oldalán lévő, horgászhely, csak alkalmanként foglalható, alapvetően a II. vendégházhoz tartozik.
- faház (stégre épült) , 2 ággyal, klímával, hűtőszekrénnyel, hősugárzóval.
- stég ,
- csónak ,
-a parton paddal, asztallal,
- sátorozási lehetőség,
- áramvételi lehetőség, almérővel felszerelve, 5kW/h/24 óra mennyiségű áram használata ingyenes. Az e fölötti fogyasztás elszámolásra kerül! (50Ft/kW/h)

A tó északi öblében helyezkedik el. Ez a hely rendkívül közkedvelt már kora tavasszal, mert itt találhatóak a legsekélyebb részek, amelyek gyorsabban felmelegednek mint a tó többi része. Könnyen elérhető még a kíméleti terület bejárata is Nagyhalas pálya! A hely érdekessége, a víz fölött elhelyezkedő faház.

Ára:
- 15 000Ft/ 24 óra
- 25 000 Ft/ 36 óra
/ 4 horgászbot/ 2 horgász + 2 fő kísérő (díjmentesen, együtt érkezés és távozás esetén! Amennyiben más időpontokban érkeznének ill távoznának, úgy 500 Ft/ fő díj kerül felszámolásra személyenként.

Csak éjszakai horgászatra 24 helyjegy megvásárlásával van lehetőség, tógazdai engedéllyel.

Ha a tó házirendjében meghatározott érkezési-távozási időn (06:00-07:00 óra és 18:00-19:00 óra) kívül valaki elhagyja a tó területét, csak újabb kapupénz megfizetésével (500Ft/fő) térhet vissza!

A horgászat befejezésekor - mielőtt a gépjárművekbe megkezdenék a bepakolást- , a halőrnek szólni KELL, akinek FELADATA a jármű átnézése! Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Horgászhely foglalása :
- telefonon a 06 20 9470 931 számon, munkaidőben (H-P, 08.00-17.00)
- minimum foglalási idő 24 óra;
- hétvégére NEM lehet foglalni szombat reggeltől vasárnap reggelig tartó időszakra (lehet pl. péntek estétől szombat estig, szombat estétől vasárnap estig, szombat reggeltől vasárnap estig, vagy ezeknél hosszabb időszakra.)..

 

 

 

 

Partnerünk, a Mizsei horgászház

A ház Lajosmizse külterületén, a Füzes Tó partján található, Budapesttől 65, Kecskeméttől 15 km-re található, egész évben bérelhető, amennyiben az időjárás megengedi! További info: http://www.mizseihorgaszhaz.hu/

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika

Telefon: 06 20 9470 931
Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!