14-es horgászhely leírása

14_horgaszhely

- a tó közepén lévő horgászhely;
- szigetelt , 12 m2 –es faház, 3 ággyal, , hűtőszekrénnyel,mikróval, klímával, radiátorral, TV-vel, 6 m2- fedett terasszal;
- a helyjegy tartalmazza a 15 m2-es stég és csónakhasználatot (etetésre, behúzásra, bólyázásra) ,;
- tűzrakó hely bográcsozáshoz, szalonnasütéshez;
- esőbeálló paddal, asztalokkal;
- áramvételi lehetőség, almérővel felszerelve; 5kW/h/24 óra mennyiségű áram használata ingyenes. Az e fölötti fogyasztás elszámolásra kerül! (50Ft/kW/h)

Elérhető vízmélységek 0,5m-2,6

Ez a hely közkedvelt a finomszerelékes horgászok között is, mert viszonylag rövid dobásokkal is jó haltartó helyek érhetőek el. A hely érdekessége, hogy a régi Pákász tóból kialakított, újra kotort, kimélyített rész különböző gödrökkel, platókkal, akadókkal tarkított meder különleges élményt adhat az itt horgászóknak. Nem elhanyagolható, hogy a két tó összenyitásából adódó egyik átjáró innen horgászható meg. A hely további előnye lehet, hogy –bizonyos esetekben- innen a régi tó is meghorgászható.

Dobótávolság: 60-80 m

Ára:
- 15 000/ 24 óra
-25 000 Ft/ 26 óra
/4 horgászbot/2 horgász+ 2 kísérő (díjmentesen, együtt érkezés és távozás esetén! Amennyiben más időpontokban érkeznének ill távoznának, úgy 500 Ft/ fő díj kerül felszámolásra személyenként.

Ha a tó házirendjében meghatározott érkezési-távozási időn (06:00-07:00 óra és 18:00-19:00 óra) kívül valaki elhagyja a tó területét, csak újabb kapupénz megfizetésével (500Ft/fő) térhet vissza!

Csak éjszakai horgászatra 24 órás jegy/helyjegy megvásárlásával van lehetőség, tógazdai engedéllyel.

A horgászat befejezésekor - mielőtt a gépjárművekbe megkezdenék a bepakolást- , a halőrnek szólni KELL, akinek FELADATA a jármű átnézése! Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Horgászhely foglalása :
- telefonon a 06 20 9470 931 számon, munkaidőben (H-P, 08.00-17.00)
- minimum foglalási idő 24 óra;
- hétvégére NEM lehet foglalni szombat reggeltől vasárnap reggelig tartó időszakra (lehet pl. péntek estétől szombat estig, szombat estétől vasárnap estig, szombat reggeltől vasárnap estig, vagy ezeknél hosszabb időszakra.)

Partnerünk, a Mizsei horgászház

A ház Lajosmizse külterületén, a Füzes Tó partján található, Budapesttől 65, Kecskeméttől 15 km-re található, egész évben bérelhető, amennyiben az időjárás megengedi! További info: http://www.mizseihorgaszhaz.hu/

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika

Telefon: 06 20 9470 931
Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!