Házirend a Pozsár tavon

 

Szív pulzussal

Érkezés és távozás (kapunyitás) 06:00-07:00 órakor és 18:00-19:00 órakor van, foglalni is e szerint lehet. A tavon csak előre egyeztetett időpontban, érvényes helyjeggyel lehet horgászni

   
Szív pulzussal

Foglalni a 06 20 9470 931 számon, munkaidőben (H-P, 08:00-17:00) lehet. (Természetesen ha pl. szombaton foglalna vasárnapra, azt megteheti, fogadjuk hívását!)
A helyjegy a helyszínen vásárolható meg.

   
Szív pulzussal

A horgászhelyeken csak a megengedett létszámú személy tartózkodhat, így vendég, látogató csak abban az esetben fogadható, ha nem lépik át az adott hely maximalizált létszámát. Ennek elfogadását, megértését köszönjük!

Látogató a központi, nagy parkolót használhatja és 500 Ft kapupénzt kell megfizessen.
Horgászati lehetőség a tavon, csak az üzemeltető által kijelölt horgászhelyeken engedélyezett. Tilos a gátat és a nádat letaposni, új horgászállást kialakítani!

   
Szív pulzussal

Kérjük, hogy védjék a vízi és vízparti növényzetet és a partvédelmi létesítményeket!

   
Szív pulzussal

A vízparton csak az arra kijelölt, vagy kiépített helyen lehet tüzet rakni, főzni, sütni.

   
Szív pulzussal

Sátor állítása bármelyik horgászhelyen lehetséges, lakókocsi használata csak a stéges helyeken javasolt (helyszűke miatt).

   
Szív pulzussal

Minden horgászhely áramvételi lehetőséggel ellátott, 5kW/h/24 óra mennyiségű áram használata ingyenes. Az e feletti fogyasztás felszámolásra kerül! (100 Ft/kW/h)

   
Szív pulzussal

A tó vendégei részére - több ponton-tusolók és kulturált illemhelyek állnak rendelkezésre. Ezek térítésmentesen használhatók, de kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen ezek tisztaságára, rendben hagyja maga után, illetveha nem úgy találta, jelezze a halőrnek!

   
Szív pulzussal

Kérjük Önöket, hogy a horgászhely elfoglalásakor a hely tisztaságát ellenőrizzék és ha abban kivetnivalót találnak jelezzék halőrünknek!A továbbiakban a horgászhely tisztántartásáról gondoskodjanak, azt tiszta és rendezett módon adják majd Önök is át! A tűzrakóhely NEM hamutál és nem is szemétgyűjtő, a faház környéke NEM illemhely! Kérjük használják a seprűt, hamutálat, szemétgyűjtőket, felmosót…stb! Amennyiben a halőr azt tapasztalja, hogy a horgászhelyet rendezetlenül hagyják maguk után, 2.000Ft takarítási díjat számolunk fel!

   
Szív pulzussal

A tóparton kulturáltan kell viselkedni úgy, hogy a többi horgászt és pihenni vágyót ne zavarják.
Ittas személyeknek tilos a horgászat, illetve a csónak használat is!

   
Szív pulzussal

A horgásztó egész területén a fürdés tilos és életveszélyes!

   
Szív pulzussal

A hal eltulajdonítása automatikusan hatósági feljelentést, illetve kitiltást von maga után. Ha valamely okból a hal elpusztul, annak tényét a horgász köteles a halőrnek jelezni. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a pusztulás sporthorgászhoz méltatlan, kíméletlen bánásmód miatt következett be, úgy az eset hatósági eljárást von maga után, csakúgy, mint a hal esetleges eltulajdonítása vagy a horgászrend megszegése, be nem tartása.

   
Szív pulzussal

Horgászhelyeink többsége – Vendégeink kényelmének érdekében- gépkocsival megközelíthető, a tó egész területén az érvényben lévő max. 5 km/h sebesség betartása mellett!
A horgászhelyeket -a ki- és beköltözést leszámítva- napi egy alkalommal lehet gépjárművel elhagyni. Amennyiben gyakrabban szeretnék ezt megtenni, akkor a gépjárművet a kialakított parkolók valamelyikében köztelesek hagyni és  500 Ft kapupénzt kell megfizetniük.

   
Szív pulzussal

Vendéglátó helyünk nincs, de -szezonálisan- kávét, üdítőt, sört, jégkrémet a gondnoki háznál tudnak vásárolni. A horgászhelyeken kihelyezett étlapról tudnak rendelni, azt „házhoz” hozzák.

   
Szív pulzussal

A területre kutyát, macskát, bármiféle háziállatot bevinni kizárólag a tógazda engedélyével, mások zavarása nélkül lehet.

   
Szív pulzussal

A tó területén elhelyezett tárgyakért, horgászfelszerelésekért, a horgászoknál levő értékekért a tó tulajdonosa felelősséget nem vállal.

   
Szív pulzussal

Távozás (autóba bepakolás) előtt, minden esetben a halőr köteles a horgászok felszerelését, gépjárművét csomagjait átvizsgálni. Közreműködésüket köszönjük!

   
 

A tavon csak azok a vendégek tartózkodhatnak, akik a horgászrendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják!

 

TÓTH JÁNOS KAMATMENTES ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN HITELPROGRAM

VISSZATÉRÍTENDŐ HITEL ÖSSZEGE: 10 MILLIÓ FORINT
KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM
ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika Tel: 06 20 9470 931
Balogh János( gondnok és halőr Tel.: 06 70 1982 798

Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!